vrijdag 18 december 2015

When we were in Pélussin

When we were in Pélussin we , of course, visited the beautiful region  of the Parc du Pilat.


IN Pélussin there was an old sequioa tree covered with craft creations. 

Weather was not so good, rainy and windy, but we had a fabulous trip.

And a big thanks to all your best wishes for the Christmas market. They really were helpful, weather was beautiful, there were lots of visitors and we (me also) sold a lot! 

8 opmerkingen:

 1. Hahaha, zie ik Baukje staan met een verhaal over een trip, denk ik: maar hoe was nou je markt gegaan???? Staat het gelukkig nog in de laatste alinea :-))).
  En dan nog eens rustig kijken naar je foto's! Wat een mooie streek is het daar en die boomversieringen zijn wel heel erg bijzonder!! Hoe lang zou dat er op blijven, weet je dat?? Als het gaat verkleuren en lelijk wordt is het niet bepaald meer een aanwinst!!
  Dat vraag ik me wel vaker af bij wildbrei en hier dus wildquilt projecten. Leuk om te zien!!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al dat handwerk geeft de omgeving echt een beetje kleur en iets speciaals. Ook al laten al de andere foto's een prachtige omgeving zien. Op ieder stukje handwerk heeft iemand echt zijn best gedaan.
  Iemand die anderen probeert te inspireren en liefde voor handwerk wil laten zien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even opgezocht waar Pëlussin ligt. Wat een prachtige omgeving is dat zeg. En dan die sequoia!! Heb ze in Californië gezien, maar dan natuurlijk zonder al die versieringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemachtig... Wat is het daar mooi! Ik ga ook even googelen...
  Wat een mooie creatie om de sequoia! Zo heb ik ze nog nooit gezien. Alleen vind ik het in dit geval een beetje zonde van de stam. Maar dat heeft ermee te maken dat ik de structuur van de schors van de sequoia zo ontzettend gaaf vind. :-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige huisjes staan daar! Zo mooi dat ze gebouwd zijn met de stenen die daar uit de natuur komen.
  En dan die boom, zo mooi ingepakt met leuke lapjes vol versieringen. Je moet het maar bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige omgeving, daar zou ik meteen heen willen gaan!! Zo puur en mooi! Helemaal bijzonder is het gewikkelde handwerk rond die boom :) Je hebt er vast enorm genoten, en fijn ook dat de verkoopmarkt zo goed geweest is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Baukje. Dit is ook een mooie boom met al die lapjes, zou bijna ook kunnen doorgaan als wensboom :) Over de wensboom gesproken. Hij staat er nog maar tot donderdag 15 uur, dus ik wilde eigenlijk morgen je wens gaan ophangen en doneren. Is dat goed, of heb je je bedacht :-) Mag ook een lager bedrag hoor, voel je tot niets verplicht! Ik hoor het wel. Zal in ieder geval foto's maken. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen